Save the Turtles 800x1076

“Save the Turtles”

Autor Paula Roy

“Save the turtles” autoriks on Paula Roy, kes on postitanud selle imeilusa käsitöövaiba Facebooki Textile/art&design lehele. Kohe püüavad silma värviküllased kangad, imeline töö aplikatsiooni ja teppimistehnikaga. Nii suur töö puhul on vaja arvestada paljude tundidega, sest tepitud ja tikitud on mitu meetrit vaibapinda. Tulemus on armas, aga samas võimas. Isegi kui inimene ei pea ennast kunstnikuks, siis selliste tööde puhul annab pühendumine tööle ja selle tegevuse nautimine käsitööle oma jõu ja hõngu. Vaata veel pilte Paula kilpkonnast  Facebookist.

Tanya Stephens Linen

Lihtne linane aplikatsioonidega kunstitöö

Autor Tanya Stephens

Tanya Stephens on kunstnik, kes tegeleb erinevate kunstistiilidega – akvarelli, trüki ja paper machega. Üks viis ennast teostada on ka õnneks õmblemine. Tema tööd ei ole värvikirevad, aga tal on oskus luua aplikatsioonide ja tikitehnikate abil  taaskasutatud kangastest  uusi kunstitöid, mis pakuvad rõõmu nii tegemisel kui ka pärast käsitööesemetena. Tema töödega saab tutvuda Facebookis  Textile/art&design grupis, kus  Tanyal on veel mitmeid töid ette näidata. Vaata veel.

Linnuke Bénédicte Blaison

“Bird” e “Linnuke”

Autor Bénédicte Blaison

Lapitöö ja natuke tikkimist – aga kokku on imearmas, õrn ja hea emotsiooniga kunstitöö. Kui lihtsate vahenditega saab luua ilu. Bénédicte Blaison on Prantsusmaa kunstnik, kes tegeleb  rõivaste ja akssessuaaride valdkonnas. Samas on tal ettenäidata omapärane kunstnikukäsi õlimaaildes ja ka tekstiilidega kunstitööde loomises. Kostüümikunstnikuna on tal suur kujutlusvõime, mis ajendab teostama oma ideid erinevate vahenditega ja mul on hea meel, et selleks on ka kangas ja tikitehnikad. Tema töödega saab tutvuda Facebookis  Textile/art&design grupis, kus Bénédictel on üleval ka fotosid  maalitöödest ja kostüümidest. Vaata veel.